LOGOTIIMI OY - MENESTY PAREMMIN OMIEN ASIAKKAIDESI KANSSA

Tarjoamme yrityksille käytännönläheisiä yritys- ja myyntivalmennuksia. Taustalla kokemusta käytännön myyntityöstä ja myynnin johtamisesta yli 25 vuoden ajalta.

Lisäksi tarjoamme yritysten avainhenkilöille (esim. henkilökohtaiset valmennukset, johtoryhmä- ja tiimivalmennukset) Mind Coach-valmennuksia, joiden avulla he saavat enemmän irti omasta osaamisestaan, tuntevat itsensä paremmin, tulevat paremmin toimeen muiden ihmisten kanssa, sekä voivat ja jaksavat entistä paremmin.

RMP-motivaatioprofiilin kartoituksen ja analyysin avulla tunnistat jatkossa paremmin, mitkä asiat sinua eniten motivoivat.

 

Yritys- ja myyntivalmennukset

Mitä teemme?

Miksi meidät?

Liike-elämän avainhenkilöt ja myynnin ammattilaiset tarvitsevat käytännönläheistä valmentamista, joilla he onnistuvat ja menestyvät paremmin omien asiakkaidensa, sidosryhmiensä ja henkilöstönsä kanssa.

Maailma muuttuu koko ajan, ja siksi myös valmentamista tarvitaan säännöllisesti.

Sopivaa yritys- ja myyntivalmentajaa valitessa kannattaa valita sellainen valmentaja, jolla on riittävän pitkä oma kokemus haastavista myyntitilanteista ja muiden yrityselämän haasteiden onnistuneesta ratkaisemisesta. 

Minulla on näyttöä ja referenssejä siitä, kuinka haastavakin tilanne on käännetty onnistumisiksi ja menestyväksi liiketoiminnaksi. Parasta kiitosta ovat olleet avainhenkilöiden ja myynnin ammattilaisten parantuneet tulokset, osaaminen ja työhyvinvointi.

Linkki valmennussivuilleni: Jukka Heikkilä, yritys- ja myyntivalmennukset.

Taitoni

Myynnin johtamisen valmennus

Myyntivalmennus

RMP-motivaatioprofiilin kartoitus

Mind Coach-valmennukset

Verkostoitumisvalmennukset

Johtamisen valmennus

gallery/heikkilä jukka-2